Debat
0   50

Hvorfor stemme på Anders Liltorp til Hovedstyrelsesvalget?

Anders står i mine øjne for 100% dedikation og målrettet arbejde for resultater, og formår samtidig at holde det fokus på "bolden i stedet for spilleren", som bliver altafgørende i den kommende periode.

Det er på mange måder "en kold tid, som vi lever i" i folkeskolen i disse år. Det behøver jeg nok ikke uddybe i dette medie. Jovist, vejrudsigten ser måske bedre ud end længe, men også i vores verden er der en "klimatrussel", og flere års desperat søgen efter regnbuer med guld for enden, har ikke helt givet resultater.

Derfor er det kommende valg til Hovedstyrelsen et af de vigtigere valg i nyere tid. For hvordan skal DLF agere i denne usikre vejrudsigt? 

Artiklen fortsætter under banneret

Når jeg anbefaler at stemme på Anders Liltorp, er det ikke kun fordi han har fokus på de områder, som i min optik er de vigtigste: Inklusionsdagsordenen, de hårdt pressede rammer for folkeskolen og selvfølgelig vores arbejdstid og arbejdsforhold. 

Min anbefaling handler i høj grad også om, at jeg er fuldstændig overbevist om, at Anders Liltorps forcer bliver afgørende i den fremtid, der venter. Anders kan agere kompetent, ordentligt og stadig dedikeret og målrettet i komplicerede situationer, hvor svaret ikke ligger lige for. Det ved jeg, for jeg har oplevet det. 

Derfor anbefaler jeg, at du stemmer på Anders Liltorp til Hovedstyrelsesvalget 2019.

 

For yderligere om Anders: http://www.kreds17.dk/politik/anders-liltorp


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ