Debat

Hvorfor stemme på Anders Liltorp til Hovedstyrelsesvalget?

Anders står i mine øjne for 100% dedikation og målrettet arbejde for resultater, og formår samtidig at holde det fokus på "bolden i stedet for spilleren", som bliver altafgørende i den kommende periode.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er på mange måder "en kold tid, som vi lever i" i folkeskolen i disse år. Det behøver jeg nok ikke uddybe i dette medie. Jovist, vejrudsigten ser måske bedre ud end længe, men også i vores verden er der en "klimatrussel", og flere års desperat søgen efter regnbuer med guld for enden, har ikke helt givet resultater.

Derfor er det kommende valg til Hovedstyrelsen et af de vigtigere valg i nyere tid. For hvordan skal DLF agere i denne usikre vejrudsigt? 

Når jeg anbefaler at stemme på Anders Liltorp, er det ikke kun fordi han har fokus på de områder, som i min optik er de vigtigste: Inklusionsdagsordenen, de hårdt pressede rammer for folkeskolen og selvfølgelig vores arbejdstid og arbejdsforhold. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Min anbefaling handler i høj grad også om, at jeg er fuldstændig overbevist om, at Anders Liltorps forcer bliver afgørende i den fremtid, der venter. Anders kan agere kompetent, ordentligt og stadig dedikeret og målrettet i komplicerede situationer, hvor svaret ikke ligger lige for. Det ved jeg, for jeg har oplevet det. 

Derfor anbefaler jeg, at du stemmer på Anders Liltorp til Hovedstyrelsesvalget 2019.

For yderligere om Anders: http://www.kreds17.dk/politik/anders-liltorp