Debat

Hovedstyrelseskandidaterne Hvem? - Hvorfor? -Hvorfra?

Gør noget for at få stemmeprocenten op

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mangler du og dine kollegaer også et overblik?

KORT OVER KANDIDATERNE

Som oplæg til et punkt om hovedstyrelsesvalget på Øhavets TR/AMR kursus, har jeg just overstået et oplæg om hovedstyrelsesvalget. I den sammenhæng udarbejdede jeg et interaktivt kort over alle kandidaterne til hovedstyrelsesvalget. Som mange mente flere kunne have gavn af.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Informationerne og billederne kommer mestensdels fra interviewene med kandidaterne her på folkeskolen.dk Hvem kandidaterne støttede til næstformandsvalget er for mange kandidaters vedkommende kun kvalificerede gisninger ud fra oplysninger om dette hentet fra FB mv...

Kortet er udelukkende lavet i et ønske om, at få flere til at stemme og få flere til at stemme på et oplyst grundlag. Det er den eneste måde vi kan få en hovedstyrelse, der afspejler hvem vi er. Hvis stemmeprocenten som sidst ikke engang kommer på på 50%, er der simpelthen for mange tilfældigheder, som er afgørende for vores allesammens retning de næste fire år.

Selv er jeg stiller for vores fantastiske kandidat Charlotte Holm, men sender også stemmer til et vigtigt pust fra Silkeborgegnen, Henrik Steffens. Men kære hver og en af jer, der har mod, vilje og lyst til at stille op -I er s.. seje. Tusind tak for alt det I gør for DLF!

Vi har om noget brug for en hovedstyrelse, der repræsenterer hvem vi er allesammen er! 

Hvis nogle har ændringer, indspark eller yderligere oplysninger vil det være super, hvis I ville lade en kommentar falde.

-Med håbet om at mange kan bruge kortet og Komme ud og få en kolleaga eller to til også at stemme!

KORT OVER KANDIDATERNE

-GODT VALG 

Powered by Labrador CMS