Debat
0   238

Plat lederartikel

Så kender vi den igen, tonen i Folkeskolen, fra sidst vi havde en borgerlig regering (Folkeskolens leder i nummer 49). Tommelfingeren bevidstløst nedad, uanset hvad den ny regering foreslår. Hvor plat at drage medieopblæste småsager som hastighedsgrænser og salmebøger frem i en debat om skolens forhold.

Angående bladets bekymring for, hvor de manglende tre-fire milliarder skal hentes: En del skaffes nok, når den for alle parter ødelæggende modersmålsundervisning ophører. Jævnfør resultaterne fra Californien, hvor modersmålsundervisningen blev fjernet i 1998. De viser, at de tosprogede børn klarer sig bedre nu, end da de modtog modersmålsundervisning. Det kunne jo også være, at nogle af midlerne kom til veje, hvis vi fik en del i arbejde af de 50 procent af indvandrerne, som i dag lever af offentlig forsørgelse. 38 procent af landets sociale ydelser går til indvandrerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Søren Storm

Kerteminde

Svar

Jeg er enig i, at det vil være godt, hvis flere indvandrere kommer i arbejde. Det er den bedste måde at blive integreret på.

Allerede sidste efterår dokumenterede Folkeskolen(i nummer 42) at de Californiske tal ikke holder. Og tirsdag den 4. december kunne man på www.folkeskolen.dk læse, at professor Kenji Hakuta fra Stanford University, hvis forskning Venstre henviser til, afviser partiets konklusioner. Han går ind for modersmålsundervisning.

Thorkild Thejsen

ansvarshavende chefredaktør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ