Debat
0   4

Databasesøgning og god søgestrategi -

i et krydsfelt mellem dansk og matematik

Er der mon nogen, der har forsøgt sig med at tage informationskompetence/søgemetode/databasesøgninger op i krydsfeltet mellem dansk og matematik?

Jeg véd, at mængdelære ikke er hot for tiden, men til gengæld er det smart til at forklare grundlæggende hvordan en bibligrafisk database fungerer, når man søger i den. Og i dansk kunne man arbejde med synonymer og relaterede begreber i opbygningen af en gennemtænkt søgning - i Google, i Infomedia, i andre databaser.

Er der andre, der har tænkt i de baner og har erfaringer, vil jeg gerne i kontakt.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.983 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.192 andre er allerede tilmeldt