Blog
0   3

Franskweekend - interaktive øvelser for alle

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Øvelser i fransk grammatik og ordforråd

Duolingo, Memrise og Quizlet kender du og dine elever sandsynligvis.  Det er apps, der hjælper eleverne med at træne fransk, tysk, spansk, itaiensk og mange andre spændende sprog som for eksempel japansk, kinesisk og hollandsk. Jeg har for eksempel selv en del elever, der træner fransk med Duolingo regelmæssigt, og det kan jeg mærke i timerne. De får et godt ordforråd og har lettere ved grammatikken. Quizlet efterspørger eleverne tit, fordi de synes, at Quizlet.live er sjovt, men de bliver så ivrige og højtsnakkende, at de andre på skolen godt kan høre vores fest. Det er også nemt som lærer at skræddersy quizlet'er til lige præcis det tema eller kapitel, man arbejder med. Mine quizlet'er finder du ved at søge efter "Karin træner". En anden interessant træningsside er den gode gamle Franskweekend på hjemmesiden http://franskweekend.dk/  Her kan eleverne træne basal grammatik og træne ordforråd. Repetition er vigtig, så øvelserne kan trænes igen og igen. Kender du andre interessante apps eller hjemmesider, så skriv dem gerne i kommentarfeltet med dine erfaringer.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
993 andre er allerede tilmeldt