Debat

Ingen fryns til lærere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med indførelse af nye undervisningsformer og teamsamarbejde er det nødvendigt, at lærerne forbereder sig sammen, hvilket betyder, at de skal opholde sig i længere tid på skolen. Forberedelsestiden er således ikke længere noget, der hovedsagelig foregår hjemme, men i stor udstrækning noget, der foregår på skolen. De fleste skoler har et lærerarbejdsrum med computere, kopimaskiner og så videre. Så langt så godt, men resurserne er bare ikke blevet bevilget, så alle lærere har en plads at forberede sig på. Når der er fire computere til 50 medarbejdere, siger det sig selv, at en stor del vælger at forberede detaljerne hjemme. Det kræver naturligvis, at man har en pc og en printer. Pc'en, printeren og blækpatronerne må læreren selv anskaffe sig, en udgift, som en lærerløn godt kunne være foruden. Gad vide, hvor mange andre faggrupper der ville finde sig i så elendige arbejdsvilkår og ekstra økonomisk byrde?

Anne-Mette Kruse

Lyngby

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler