Debat
0   173

Pensioner udhules

Det var en fornøjelse på kongressen at høre formandens mundtlige beretning, som havde både kraft og vid. Men desværre blev vi pensionister kun nævnt i en kort sætning og måske ikke engang det.

Artiklen fortsætter under banneret

'Vi vil se på pensionsforbedringer. . .'. Er dette løfte for alle pensionister? Er der tænkt på overenskomst-pensionister, som nok kunne trænge til et løft, er det de aktive tjenestemænd, der tænkes på, var vi i den lukkede gruppe af tjenestemænd med i denne korte sætning?

Jeg kunne godt have tænkt mig, at formanden mere markant havde nævnt de skævheder, der er opstået for os, der er endt i den lukkede gruppe af tjenestemandspensionister. Det kan ikke siges for tit, at når en større og større del af lønnen er specielle løndele, som ikke medregnes i vores pensionsandel, har vi et problem.

Vores pensioner udhules støt og sikkert. Heldigvis blev der undervejs på kongressen rettet op på ovenstående betragtninger. Formanden gav et kraftigt tilsagn fra talerstolen om at knokle på for, at den lukkede gruppe af tjenestemandspensionister får beregnet pensionen af hele lønsummen. Det var gode ord for os, og vi ser med glæde frem til resultatet.

Neel Eriksen

delegeret for fraktion 4


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks