Debat

Pensioner udhules

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var en fornøjelse på kongressen at høre formandens mundtlige beretning, som havde både kraft og vid. Men desværre blev vi pensionister kun nævnt i en kort sætning og måske ikke engang det.

'Vi vil se på pensionsforbedringer. . .'. Er dette løfte for alle pensionister? Er der tænkt på overenskomst-pensionister, som nok kunne trænge til et løft, er det de aktive tjenestemænd, der tænkes på, var vi i den lukkede gruppe af tjenestemænd med i denne korte sætning?

Jeg kunne godt have tænkt mig, at formanden mere markant havde nævnt de skævheder, der er opstået for os, der er endt i den lukkede gruppe af tjenestemandspensionister. Det kan ikke siges for tit, at når en større og større del af lønnen er specielle løndele, som ikke medregnes i vores pensionsandel, har vi et problem.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vores pensioner udhules støt og sikkert. Heldigvis blev der undervejs på kongressen rettet op på ovenstående betragtninger. Formanden gav et kraftigt tilsagn fra talerstolen om at knokle på for, at den lukkede gruppe af tjenestemandspensionister får beregnet pensionen af hele lønsummen. Det var gode ord for os, og vi ser med glæde frem til resultatet.

Neel Eriksen

delegeret for fraktion 4