Aarhus Kommune
0   0

Vandt DM i Skoleudvikling for valgfaget Det kreative speciale

Lisbjergskolen i Aarhus vandt i weekenden hovedprisen på 50.000 kr. ved DMi Skoleudvikling for Det Kreative Speciale, hvor skolen tager et nytænkende individuelt hensyn i tilrettelæggelsen af valgfag ved at respektere hver enkelt elevs ønske om, hvad de vil arbejde med, og herefter designe de hold, der kan rumme alle de forskellige emner, skriver Skole og Forældre. Prisen blev uddelt på foreningens årsmøde, hvor Cecilie Harrits også blev genvalgt som næstformand.

 Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.672 andre er allerede tilmeldt

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.272 andre er allerede tilmeldt