0   122

Psykiatrisamarbejde

Handicap- og Psykiatriafdelingen i OdenseKommune har deltaget i et europæisk samarbejde, og resultatet heraf kan nu ses på www.boostdanmark.dk

Siden præsenterer forskellige måder at arbejde med unge og voksne på - måder, som sigter mod at fremme størst mulig selvstændighed hos den enkelte. Formålet er, at personerne bliver i stand til at træffe egne og så sikre valg som muligt for fremtiden.

Artiklen fortsætter under banneret

Målgruppen er som udgangspunkt mennesker med funktionsnedsættelse, men også pårørende og fagfolk vil formentlig kunne anvende modellen eller dele deraf i samarbejdet med en person, der har en given funktionsnedsættelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen