Debat
0   164

Den klemte gruppe

Daværende formand for DLF Martin Rømer lovede den gruppe, der før kommunaliseringen i 1993 var ansat på tjenestemandslignende vilkår, at deres pension ville blive på tjenestemandslignende niveau. I dag ved vi, at det ikke er tilfældet. Jeg mener, at DLF hæfter for, hvad formanden lovede medlemmerne. DLF kunne genforhandle pensionerne for 93-gruppen, så de kunne få den pension, der i forvejen var stillet i udsigt på baggrund af den tjenestemandslignende ansættelsesform. Gruppen har jo en alder, der fordrer, at der forhandles øjeblikkeligt, og at der indhentes det tabte ved én forhandling.

De unge overenskomstansatte lærere har muligvis tid til at vente på et par forhandlinger, men det kan ikke gå hurtigt nok for 93- gruppen.

Artiklen fortsætter under banneret

En del af lønnen er pensionsopsparingen, og den skal være god. Et meget enkelt spørgsmål kunne være: hvorfor skal de overenskomstansattes pension ikke være lige så god som tjenestemændenes.

Man må bruge de resurser, der er nødvendige.

Preben Bendt

Odense


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ