Knud Schlægelberger

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Viceskoleinspektør på Hårup Skole Knud Schlægelberger er død. Knud dimitterede fra Århus Seminarium i 1966. Efter fem år som lærer på Lisbjerg Skole rejste Knud til Grønland i tre år og blev herefter ansat som lærer på Skæring Skole, indtil han i 1978 blev viceskoleinspektør på Hårup Skole.

Vi har ikke blot mistet vores viceinspektør, men også et varmt og kærligt menneske, der gennem sit virke aldrig lod nogen i tvivl om, at man var værdifuld og værdsat. Om man var barn eller voksen, gik man aldrig forgæves til Knud, han smed altid, hvad han havde i hænderne, hvis det drejede sig om at hjælpe. Det betød meget for Knud at have et godt kendskab til os som medarbejdere, og han var ægte engageret i vores alle sammens ve og vel. Knud var åben over for nye idéer og støttede altid op om dem, der ville gøre noget på en anden måde. Vi tænker på og føler med jer derhjemme på Balshøje, på dig Jette og hele familien.

Ære være Knuds minde.

Medarbejderne på Hårup Skole

Powered by Labrador CMS