Feriekrydsord

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Find stjerneordene i krydsordsopgaven og send løsningen på kuponen eller på faxnummer3369 6426 eller som e-mail til krydsord@dlf.org

Den rigtige løsning skal være på redaktionen senest fredag den 16. november.

Der er to præmier, og der er frit valg: Enten Karl Poppers tobindsværk 'Det åbne samfund og dets fjender' fra forlaget Spektrum eller Jørgen Kielers to bind: 'Hvorfor gjorde I det? Personlige erindringer fra besættelsestiden i historisk belysning' fra Gyldendal.

Du kan også vinde et weekendophold for to

På www.folkeskolen.dk er der også en krydsordsopgave. Dér er præmien et weekendophold for to på en af DLF's kursusejendomme efter frit valg. Klik ind og vind. Med i præmien er aftensmad og kaffe fredag, morgenbuffet, frokost og festmiddag lørdag og morgenbuffet søndag.

Vind Karl Poppers 'Det åbne samfund og dets fjender' eller Jørgen Kielers 'Hvorfor gjorde I det? Personlige erindringer fra besættelsestiden i historisk belysning'