Debat
0   182

Det københavnske aftalecirkus

Københavns Lærerforening er en selvstændig organisation i Lærernes Centralorganisation, påpeger formanden for Københavns Lærerforening Jan Trojaborg i sidste nummer af Folkeskolen. Derfor kan et snævert flertal i Københavns Lærerforening efter hans mening sagtens beslutte at uddelegere lønforhandlingskompetence til tillidsrepræsentanterne, selv om det er i åbenlys modstrid med den politik, DLF netop har vedtaget i fuld enighed såvel i hovedstyrelsen som på kongressen.

Jan Trojaborg skal ikke have utak for at have revet os andre ud af den vildfarelse, at Københavns Lærerforening var en del af DLF. Det må jo dog i det mindste indebære, at DLF intet medansvar kan få for det aftalecirkus, som 80 tillidsrepræsentanter og lige så mange ledere nu skal kastes ud i - hvilket imidlertid næppe vil dæmpe deres frustrationer. Og tilbage står i hvert fald ét spørgsmål: Hvad laver Jan Trojaborg i grunden i hovedstyrelsen for DLF?

Artiklen fortsætter under banneret

Niels Christian Sauer

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ