0   138

I Spæts tid

Tidligere lektor ved Danmarks Lærerhøjskole, Spæt Henriksen, har efter mere end 15 år som formand for Pædagogisk Forum sagt sit job op. Det vil foreningens bestyrelse gerne markere, men Spæt Henriksen vil ikke være midtpunkt i 'en sådan personcentreret festlighed'.

I stedet har hun sagt ja til at deltage i et arrangement, som handler om den periode, hun har virket som lærer og som ansat ved Danmarks Lærerhøjskole - nu Danmarks Pædagogiske Universitet. Derfor inviterer bestyrelsen for Pædagogisk Forum til et offentligt møde med forskellige gæsteforelæsere, der skal tale om tendenser og udviklingstræk i pædagogik og undervisning gennem sidste halvdel af det 20. århundrede.

Artiklen fortsætter under banneret

Det foregår mandag den 29. oktober, klokken 15.30, på Zahles Seminarium i København. Arrangementet er gratis, og man kan læse mere om programmet på hjemmesiden for Dansk Pædagogisk Tidsskrift, www.dpt.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet