Sæt dit præg på kongressen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Anni Herfort håber på en god og åben debat om folkeskolen i et multietnisk samfund på DLF's kongres i næste uge. Vil du også være en del af den debat, så klik ind på www.folkeskolen.dk, hvor hovedstyrelsesmedlem Anders Bondo Christensen lægger op til debat ved at fortælle om sine overvejelser før udsendelsen af oplægget 'Fællesskabets skole i et multietnisk samfund'.

På Net-Debatten er der også debatfora om kongressens emner, arbejdstid og Overenskomst 02, spørgsmålet om ret til efteruddannelse og Danmarks Lærerforenings udvikling, og du kan debattere med hjemmefra, også under kongressen. I Århus Kongrescenters forhal vil der hele ugen være opstillet en computer med www.folkeskolen.dk, så de delegerede kan følge med i, hvad medlemmerne giver udtryk for i Net-Debatten.

På folkeskolen.dk vil der naturligvis være løbende nyhedsdækning fra kongressen, både billeder, bråvallaslag og beslutninger - live!

Præmier hver dag

I kongresugen udtrækkes der en vinder hver dag blandt de indsendere, der klikker den rigtige løsning ind på folkeskolen.dk's faste krydsordsopgave inden klokken 24.00.

Hver dag trækkes der lod om Mogens Eilertsens nye flotte bog 'På billedet man ser' om skolens gamle anskuelsesbilleder.

Bogen er skænket af Lærerstandens Brandforsikring, og vinderen får den med forfatterens dedikation.

Alle, der løser opgaven, deltager også i lodtrækningen om et weekendophold for to på en af DLF's kursusejendomme. Den store præmie udtrækkes fredag den 13. oktober.