Debat

Hvad er meningen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad er det egentlig, man vil opnå ved at bringe en leder som 'Hold da helt fri' i Folkeskolen nummer 35?

At man er uenig i et synspunkt om vikarproblemet, fremsat af Else Købstrup, er efter min mening forståeligt, men at det skulle være nødvendigt med en så nedladende facon, er mig komplet ubegribeligt. Jeg skal bestemt ikke forsvare de fremsatte synspunkter, men sarkasme og latterliggørelse af modpartens synspunkter virker for mig ikke fremmende for en debat.

Ofte overvejer jeg at læse Folkeskolenbagfra, idet 'Bagsmækken' som regel er holdt i en saglig, sober og diskuterende tone, hvilket desværre ikke altid præger lederen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Mette Schousboe

Uvelse Skole, Slangerup

Svar

Formålet med min leder i nummer 35 var ikke at kritisere personen Else Købstrup. Men hendes - eller Kommunernes Landsforenings? - forslag til løsning/brug af vikarproblemet var simpelthen så langt ude, at dialog ikke er muligt. Det råbte på satire.

Else Købstrup er en fremtrædende politiker i Kommunernes Landsforening (KL) - medlem af bestyrelsen og formand for KL's børne- og kulturudvalg. Hun har altså stor indflydelse på folkeskolens og lærernes forhold. Derfor.

Thorkild Thejsen

chefredaktør