0   158

¡Søg i alle nyhedsgrupper

Før internettet, browseren og e-mail blev allemandseje, bestod onlinekommunikation af postede tekstbeskeder på elektriske opslagstavler. Disse informationer var tilgængelige for alle, og alle (der var online) kunne svare på disse beskeder. Servicen 'Usenet' begyndte blandt andet som en samling af disse. Begrebet kender vi i dag som nyhedsgrupper eller diskussionsfora.

I februar 2001 lancerede groups.google.com adgang via sin søgemaskine til alle 'Usenet'-diskussioner. Det betyder, at du nu blot er et klik væk fra mere end 500 millioner beskeder og dermed har mulighed for at søge informationer om mangt og meget. Google Groups henvender sig til alle, men i særdeleshed folk, der ønsker at søge specialviden som undervisning i folkeskolen, IT-programmering eller sågar fluefiskeri i Canada. Prøv denne gamle service - på en ny måde.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen