¡Søg i alle nyhedsgrupper

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Før internettet, browseren og e-mail blev allemandseje, bestod onlinekommunikation af postede tekstbeskeder på elektriske opslagstavler. Disse informationer var tilgængelige for alle, og alle (der var online) kunne svare på disse beskeder. Servicen 'Usenet' begyndte blandt andet som en samling af disse. Begrebet kender vi i dag som nyhedsgrupper eller diskussionsfora.

I februar 2001 lancerede http://groups.google.com adgang via sin søgemaskine til alle 'Usenet'-diskussioner. Det betyder, at du nu blot er et klik væk fra mere end 500 millioner beskeder og dermed har mulighed for at søge informationer om mangt og meget. Google Groups henvender sig til alle, men i særdeleshed folk, der ønsker at søge specialviden som undervisning i folkeskolen, IT-programmering eller sågar fluefiskeri i Canada. Prøv denne gamle service - på en ny måde.