Debat

Vi undrer os

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flere pensionerede lærere her fra kredsen undrer sig - vi undrer os over, at vort eget blad sender så uhyre lidt om netop vores gruppe: pensionisterne - det må da let kunne lade sig gøre at bringe en side for eksempel hvert kvartal - overskriften kunne være netop 'Pensionisten' - fortælle os om, hvad der sker for vores gruppe - eller hvilke planer og andet DLF måtte have netop for os og med os. Som én lidt giftigt sagde det forleden: 'Vores kontingent vil de s.. godt ha'!'

På forhenværende kollegers og egne vegne håber jeg, vi får en orkan af krav om det samme! Og hermed godt skoleår til alle jer, der slider og slæber for at lære Danmarks Guld noget!

Hvis I da har tid til at drive undervisning i stedet for møder!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kurt Müller Pawlowski

Løsning

Svar

Jeg har noteret mig, at du og en del andre er utilfredse med bladets dækning, og jeres kritik er selvfølgelig med i mit beslutningsgrundlag.

Men Folkeskolen er alle medlemmers blad, og derfor er der ikke afsat spalteplads til fraktioner og enkeltgrupper.

Thorkild Thejsen

chefredaktør