Debat

Vådeskud

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En af folkeskolens faste skytter, Torben Thomsen, Aars, forsøgte med et vildt skud her i Folkeskolennummer 33 at ramme mig. Anledningen til vådeskuddet var angiveligt de to linier, som bladet bragte fra min båltale i Skagen den 23. juni i år.

Sankthansbålet i Skagen er vel et af landets mest traditionsrige med over 100 år på bagen og omkring 10.000 deltagere. I al fald har Krøyer foreviget bålet og nogle markante deltagere omkring år 1900 på et kendt og skattet maleri, som mange mennesker valfarter hertil for at se.

Mange personligheder har gennem årene holdt båltalen, og det er derfor en stor ære for lokale at få netop det bud. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvad man siger, og de faktuelle oplysninger om sprog og forskning er derfor hentet enten fra det materiale, der er udsendt i forbindelse med sprogåret, eller fra filosoffen Wittgenstein.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Skyttens skud ramte derfor ham selv. I foden! Indtil flere gæster ved bålet har faktisk bedt om at få talen tilsendt i fuld længde.

Chresten Sloth Christensen

Skagen

Powered by Labrador CMS