Debat
0   149

Pensionistpolitik

Hovedstyrelsen har taget initiativ til at samle op på de forskellige problemstillinger, der kan rejses om pensionisternes forhold i Danmarks Lærerforening.

Som et led i Udviklingsprojektet besluttede hovedstyrelsen den 12. juni at afholde en konference om foreningens pensionistpolitik. Konferencen skal afholdes i januar 2002, og formålet er i samarbejde med repræsentanter fra fraktion 4 og hovedstyrelsen at få formuleret en klarere politik for foreningens samarbejde med og tilbud til medlemmer af fraktion 4.

Artiklen fortsætter under banneret

De beslutninger, kongressen måtte tage på baggrund af Dafolos anbefalinger til Danmarks Lærerforening, vil kunne indgå i denne konference sammen med andre forslag, der har været fremført i samtaler og i læserindlæg, senest af Peter Bruun, Roskilde, i Folkeskolen nummer 24.

Det er vores håb, at vi med dette initiativ kan få en god dialog med vore pensionistmedlemmer, så vi kan have en klar og fremsynet pensionistpolitik.

Astrid Schjødt Pedersen

formand for Udviklingsprojektet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ