Debat

Dokumentation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 23 tager Vagn Madsen endnu en tur ud over stepperne.

Denne gang med en påstand om, at 'Den undervisende skole bliver til den manipulerende skole, hvor elever blanket for viden og kulturarv er lette ofre for fremtidsfiflerier'. Blandt andet fordi der arbejdes med et forkvaklet kompetencebegreb.

Synspunktet kan vel højst karakteriseres som en hypotese.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Godt nok ikke en hypotese, der udtrykker nogen respekt for medlemmerne af DLF, der åbenbart efter Vagn Madsens hypotese bevidst eller ubevidst medvirker til at skabe en manipulerende skole - hvis det ikke allerede efter Vagn Madsens mening er lykkedes for os. Smigrende!

Vagn Madsen skylder læserne begrundelse for sin påstand. Udsagnet kan nok ikke efterprøves kildekritisk, men burde dog i det mindste have den begrundede hypoteses præg og ikke udelukkende være holdt oppe af påstande og private 'synsninger'.

Så igen dokumentation, Vagn Madsen. Begrundelser.

Paul Hagh Petersen

Roskilde