Debat

Engangsbeløb på kontoen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undertegnede er ansat som tjenestemand, og jeg er en af de sidste, der blev det. Jeg har kolleger, som blev ansat et års tid efter mig, som blev overenskomstansatte. Disse kolleger får, viser det sig, en væsentlig ringere pension end mig, når vi til sin tid stopper den aktive periode med et års mellemrum. Vi i DLF kan simpelthen ikke leve med denne forskelsbehandling af medlemmerne. Man har vel ikke kunnet forudse denne udvikling på grund af den tids renteudvikling. Når den nu er en realitet, må man sætte alt ind på at få rettet op på skævhederne ved de kommende overenskomstforhandlinger. Med alt mener jeg, at vi om nødvendigt må undvære generelle lønstigninger, indtil der er rettet op på skævhederne ikke bare for de kommende ansatte, men også for de, der er kommet i klemme med for små indbetalinger. De må eventuelt have sat et engangsbeløb ind på kontoen. Vi kan ikke være andet bekendt.

Ole Green Sørensen

Odense

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler