Sygeplejerske løb med Mac'en

Fik hjælp af en lærer til at løse quizzen på folkeskolen.dk

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den er sååå flot!

Hanne Friberg, 38 år og fra Odense, nyder at pakke plasticposer og flamengo af sin nye computer - kubeformet, med tilhørende flad skærm og gennemsigtige, kugleformede højttalere. Og så takker hun sin gode ven, lærer Todd Grady, fordi han viste hende quizzen på www.folkeskolen.dk og hjalp hende med at svare på de 25 spørgsmål om alt muligt fra atomnumre til antallet af mandlige lærere. For ikke alene blev alle svarene rigtige, men det var også Hanne Fribergs navn og e-mail-adresse, der ved lodtrækning blev udtrukket som vinder af hovedpræmien, den nyeste Mac-model. Selv er Hanne Friberg ikke lærer, sådan da. Hun er sygeplejerske ved Odense Universitetshospital, men har taget den etårige voksenunderviseruddannelse oveni og har indimellem nogle undervisningstimer på social- og sundhedsuddannelserne.

'Så jeg har brugt internettet meget til at søge information om pædagogiske emner, da jeg læste', fortæller Hanne Friberg, der glæder sig til at få den nye computer sat op. Hidtil har hun og hendes mand klaret sig med en pc af ældre dato, så det er helt nyt at skulle til at bruge 'æble'-tast, én-knappet mus og andre Mac-specialiteter.

Dermed er konkurrencen slut for denne gang, og også de sidste ugevindere er fundet:

Hans Henrik Olesen har vundet et krydstogt til Oslo med Stena Line.

Rasmus Frost har vundet to billetter til årets Midtfyns Festival og to festival-T-shirts.

Erik Pedersen har vundet en www.folkeskolen.dk-taske.

Vibeke Ofverlind har vundet en Pierre Balmain-kuglepen.

Og der er stadig krydsord på www.folkeskolen.dk, hvor vi den 22. juni trækker den første vinder af et weekendophold for to med det hele på en af DLF's kursusejendomme.