Karen Olsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg, at vi på Sønderrisskolen i Esbjerg modtog meddelelsen om Karen Olsens alt for tidlige død. Hun havde kæmpet en brav kamp mod sin livstruende sygdom. Hun ville ikke give op, og lige til det allersidste troede hun på, at hun ville klare det.

Karen kom til Sønderrisskolen i 1991 efter 15 år på Gjesing Skole. Hun var en ildsjæl i sit arbejde og altid med vægt og engagement for de svageste elever. Denne indstilling prægede også hendes aktive politiske arbejde. Hendes klasser gennem tiden forgudede hende. Med sine tydelige rødder i det vendsysselske, den specielle neddæmpede humor, hendes latter og hendes sociale engagement formåede hun at sætte sit personlige præg i sit arbejde på skolen og som ven og privatperson. Hun var gjort af et stof, der gør en god lærer. Vi tænker med stor medfølelse på Per, Gunver, Ulf og Tore, der har mistet en brav kone og en kærlig mor.

Æret være Karens minde.

På kollegernes vegne

Erich Mertner