This is the news in English

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Engelskinteresserede startede før i tiden dagen med at høre ordene: 'This is Radio Denmark with the news in English. . . edited and read by Julian Isherwood'.

Desværre, særligt for engelsklærere, som gerne delte rigdommene med eleverne, stoppede dette program i forbindelse med en omstrukturering af Danmarks Radios nyhedsafdeling. Der er dog håb forude for Isherwood-fans. Han laver nemlig privat et par tilsvarende programmer, et ugentligt og et dagligt, som ligger på nettet. 'News At Noon' kommer hver dag klokken 12 og 'Copenhagen Calling' hver fredag klokken 16. Julian Isherwood har bedt Folkeskolenoffentliggøre, at han hermed giver tilladelse til, at folkeskolelærere må bruge programmerne gratis i deres undervisning. De findes på adressen www.banns.com