0   126

Rabalderleg

Børn kan lide at lege vildt, men det er ikke altid, at de voksne kan lide det. Derfor får de voksne nu mulighed for at deltage i et nyt inspirationskursus, hvor den frie leg er på skemaet.

Kulturrådet for Børn har bevilget en million kroner til 'Rabalderleg', som er et samarbejde med Idrætshistorisk Værksted på Gerlev Idrætshøjskole.

Artiklen fortsætter under banneret

Meningen med kurset er ikke, at de voksne skal gå hjem og 'lære børnene at lege', men at de skal blive bedre til at sætte legen i gang, give den plads og rum og tid og så lade den udvikle sig på egne præmisser. Formålet med kurserne er at ændre de voksnes holdning til den frie leg. Kurserne tilbydes skoler, børneinstitutioner, biblioteker og andre af Kulturrådets samarbejdspartnere. Ud over kursusdelen skal der udkomme et inspirationstidsskrift fire gange årligt, hvor der sættes fokus på legens væsen. Kurserne er gratis! Yderligere oplysninger kan fås hos konsulent Bjarne Fey, Kulturrådet for Børn, telefon 3392 3370.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet