0   134

Madvindere

Så er vinderne af Sundhedsstyrelsens 'Mad og Måltidskonkurrence' fundet. Det blev Køge Lille Skole og skolefritidsordningen Kastanjehuset i Ry, der løb med hovedpræmierne på hver 30.000 kroner. Konkurrencen var et led i Sundhedsstyrelsens indsats 'Overskud og Trivsel', hvor den opfordrede skoler og fritidsinstitutioner til at fortælle om deres erfaringer med mad og måltider. Et børnepanel var ude og besøge Køge Lille Skole, og det lagde blandt andet mærke til, at madlavningen foregik på en hyggelig måde. Karen fra børnepanelet siger:

'Lærerne gik ikke bare op på lærerværelset - de lavede mad og spiste sammen med børnene. De kunne også lave sjov, mens de lavede mad. Klasselæreren, der var med børnene i køkkenet, var ikke spor skrap. Jeg tror, at børnene kender deres lærer bedre, end man normalt kender sin lærer, fordi de snakker mere sammen om andre ting end lektier'.

Artiklen fortsætter under banneret

Fire andre skoler og fritidshjem fik særpriser på hver 10.000 kroner, og endelig fik 28 skoler og fritidsinstitutioner 'Mad og Måltider's initiativsymbol for særligt bemærkelsesværdige mad- og måltidsinitiativer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet