Blog
0   15

Terminsprøver og Grammarly

Abonner på nyt om Marshall i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Elevernes brug af digitale hjælpemidler og kunstig intelligens er ved at ændre Free Writing i skriftlig engelsk.

Jeg har lige afholdt terminsprøve for 9C i skriftlig engelsk.

Ud over at de digitale prøver fra Materialeplatformen skal afholdes på papir, da de ikke kan tilgås digitalt. Det giver så 21 gange 20 minutter= 7 timers rettetid. Det passer jeg da bare ind i det almindelige undervisningsprogram, man skal jo nødigt kede sig.

Så er der andre ting, som jeg bekymrer mig over. Mine 9. klasser er søde, så de lukkede deres Grammarly-værktøj i Google Docs på min opfordring. Hvad gør de lige til dagligt? Har de faktisk lukket Grammarly? Det er temmeligt svært at overskue, ligesom det er svært at kontrollere om de bruger andre hjælpemidler eller deler deres dokument med deres onkel, som er professor i engelsk.

Hvad er det egentligt jeg retter, når jeg læser en velformuleret Free Writing i FP9. Er det Grammarlys AI-robots formuleringer eller Lucas' sætninger.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg vil vove den påstand at der ikke er nogle folkeskoler i Danmark, der kan føre et tilsyn, der er tilstrækkeligt til at opdage ulovlige digitale hjælpemidler. De der påstår noget andet er naive.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.019 andre er allerede tilmeldt