0   151

Fremtidens børn

Børn, der trives, bliver sjældent kriminelle. Og skolens rolle i den sammenhæng er central, da det er der, børnene er en stor del af tiden. Det Kriminalpræventive Råd opfordrer skolerne til at arbejde mere aktivt med trivselsfremmende aktiviteter, og som hjælp til lærerne udgiver det nu 'Fremtidens børn'. Det er en publikation med artikler, der repræsenterer synspunkter fra kriminologien, psykologien, pædagogikken, kultursociologien og filosofien. Den har også fire eksempler på lokale forebyggende projekter: Den tidlige indsats hos en gruppe sundhedsplejersker, et skoleprojekt, der forsøger sig med sang, dans og slagsmål i undervisningen, en skole, der diskuterer værdier i demokrati-timer, og et brugerstyret ungdomshus. 'Fremtidens børn' er udsendt til alle folkeskoler.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen