ERNÆRING OG SUNDHED er for ernæringsuddannede og lærere, der underviser i madkundskab, sundhed og ernæring. 

I samarbejde med Madkundskabslærerforeningen

(3.968 følger) Se alle medlemmer

For at du kan oprette indlæg i Ernæring og sundhed kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL
ANMELDELSE
0   6

Portal til madkundskab

Det er svært ikke at blive begejstret, når man går ind i Clio Onlines materiale til madkundskab. Det er som at åbne for et spændende spil med mange muligheder - og et par mellemstore missere undervejs.

ANMELDELSE
0   520

Så fucking godt fundet på!

Bevægelsen Fucking Flink har udarbejdet et undervisningsmateriale til elever i udskolingen. Det er fyldt med ideer til, hvordan man hjælper andre til en flinkere verden.

ANMELDELSE
0   422

Kan faget madkundskab føre til maddannelse?

Hvordan kan man bruge dannelsesaspektet i madkundskab? Det giver idehistoriker Lars Geer Hammershøj og stjernekok René Redzepi et bud på i denne bog.

ANMELDELSE
0   586

"God mad - Let at lave" har fået en makeover - og det klæder den

Trods ikke helt små skønhedspletter er bogen en god, opdateret klassiker, der hører hjemme både i køkkenet og på undervisningsinstitutionerne.

ANMELDELSE
0   558

Madallergi i madkundskab

Der er gode intentioner i dette digitale materiale, men desværre drukner de i en uigennemtænkt udførelse.

ANMELDELSE
0   1072

En bog, vi har manglet i mange år

12 kapitler om madsociologi, der er skræddersyet til brug i undervisning.

ANMELDELSE
0   651

Måske (skole-)barnets første selvstændige kogebog

Børnene indtager køkkenet - med viden og færdigheder fra faget madkundskab i ryggen.

ANMELDELSE
0   564

Når far og barn går i køkkenet

En fin begynderbog for den far, der har lyst til at gå i køkkenet sammen med sit barn.

ANMELDELSE
0   480

Nyt gratis materiale fra Coop Skolekontakten

Et materiale, der taler direkte og appellerende til eleverne, og hvis mål er at få dem til at overtage køkkenet derhjemme. Progressionen må læreren sørge for.

ANMELDELSE
0   508

Alt i én grundbog

Denne bog er et must for alle madkundskabslærere - uddannede såvel som studerende. Den er tyk, men det skal den også være, hvis den vil tage faget alvorligt.

ANMELDELSE
0   655

Fremragende madhistorie

Bogen er et skatkammer af informationer og opskrifter samlet under ét for alle, der interesserer sig for udviklingen af madlavning og kogekunst i Danmark, som det kan opleves gennem de nedskrevne opskrifter.

ANMELDELSE
0   1091

"Villeby" - en by med problemer

"Villeby.dk" er en læringsplatform med en bred vifte af muligheder for undervisning af 0.-4. klassetrin. Denne anmeldelse behandler den del, som hedder "Byparken", og henvender sig til 3.-4. klassetrin. Der er ikke tale om en anbefaling.

ANMELDELSE
0   945

”Det er sjovt og hyggeligt, og man lærer en hel masse”

Interaktivt, spændende og lærerigt digitalt undervisningsmateriale til de mindste.

ANMELDELSE
0   882

Både en god idé og et godt værktøj!

Med dette fine, gratis materiale og god planlægning kan man udvikle et rigtig givende projektorienteret forløb om journalistik og blive klogere på forbrug, klima og meget andet.

ANMELDELSE
0   540

Giver lyst til at gå i gang

Med "God mad – let at sylte" får man en lettilgængelig indføring i syltningens mange afkroge og mange gode opskrifter, gamle såvel som nye.

ANMELDELSE
0   372

Jamies kogebog

ANMELDELSE
0   336

Hvad er det, du spiser?

ANMELDELSE
0   272

Harrys køkken

ANMELDELSE
0   385

Sundhed på spil