Næstformænd blev formænd i Odense og Århus

To af Danmarks Lærerforenings største kredse tog afsked med deres formænd ved generalforsamlingen i denne måned, og både i Odense og i Århus blev den hidtidige næstformand valgt til kredsformand.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Århus Lærerforening var det ventet, at næstformand Gordon Ørskov Madsen ville overtage formandsstolen efter Jette Jensen, som efter syv år på posten syntes, at det var tid til et skifte. Den samme beslutning tog Niels Munkholm Rasmussen, der har været formand for Odense Lærerforening i seks år. Her blev den nuværende næstformand Lone Sinnbech valgt med 144 stemmer, mens modkandidaten, hovedstyrelsesmedlem John Illum, måtte nøjes med 129 stemmer.

Ny næstformand i Odense Lærerforening blev Anne-Mette Kæseler-Jensen uden modkandidat. Hun er i øjeblikket tillidsrepræsentant og sad i forvejen i kredsstyrelsen.

Ny næstformand i Århus Lærerforening blev Tove Borch.