Debat

Alex' gode vilje

Dejligt at se, som reformpolitikerne erkender fordums fejl

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Folkemødet på Bornholm åbenbarede Dansk Folkepartis folkeskoleordfører, Alex Ahrendtsen​, dybt indblik i sit område, altimens han renoncerede på den måde, reformen var blevet indført på.

For det første "ville han ikke have gennemtrumfet en ny overenskomst samtidig med, at man ville indføre en ny skolereform. Overenskomsten skulle have været på plads på forhånd".

Jeg må lige korrigere: Der er ingen, der har gennemtrumfet enoverenskomst - man har indført en lov, hvilket er noget ganske andet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Og så ville han "have sikret sig, at lærerne var med på projektet". Mon han ville have spurgt: Vi har tænkt os at tilsidesætte den danske model, lænse jer for 1,3 mia. kr. for at få det til at ligne en ægte konflikt, og så ellers tage alt det tilbage, som I har forhandlet jer til siden 1922. Er det ok med jer?

Powered by Labrador CMS