Debat

Ordblinde børn er ked af det! - Søger efter hjælp til it-rygsækken

Mange forældre er utilfreds med undervisningen overfor deres ordblinde barn, som ikke får tilbudt en undervisning så man kommer i gang med it-rygsækken.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ordklar har hørt meget på, at mange forældre er utilfredse med undervisningen, it-rygsækken og at skolen ikke lader ordblinde bruge it-rygsækken i skolen. Grunden til, at jeg tror mange forældre er utilfredse med it-rygsækken er fordi skolens lærere ikke kender programmet eller ikke har lyst til at undervise ordblinde i programmet.På diverse Facebook sider fortæller langt de fleste ordblinde forældre at deres barn er utilfredse med undervisningen med it-rygsækken.

Kasper fortæller: “... Han er tit ked af det når han kommer hjem fra skolen, fordi han er utilfreds med ikke at kunne bruge hjælpemidler”. Det er helt klart et problem som jeg ser på det her. Jeg søger derfor efter en fælles løsning som er tilpasse barnet behøv for it-rygsæk samt hjælpemidler undervisning.

Læs mere her

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget