Ellen Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, vi mødte på skolen torsdag den 12. marts og fik meddelelsen om Ellen Nielsens alt for tidlige død. Elever og lærere modtog det sørgelige budskab en klar og solrig morgenstund, som på smukkeste måde fik erindringen om en varm og engageret skoleleder frem i os alle.

Ellen Nielsen nåede i sit alt for korte virke at sætte sit præg på vores skole, hvor hendes imødekommende og forstående væsen over for såvel elever som personale var med til at gøre hendes særdeles vellidt.

Ellen Nielsen var en ildsjæl i ordets bedste betydning, og hun brændte for sin skole med et engagement, som fremtvang den dybeste respekt hos alle, hun kom i berøring med. Hendes omsorg for de svage blandt eleverne var både rørende og ægte, og disse vidste, at de i Ellen Nielsen havde en skoleleder, som de kunne stole på.

Hun var en positiv og lyttende leder, som gerne tog sine medarbejdere med på råd, men til gengæld heller ikke veg tilbage for at træffe de nødvendige beslutninger. Ellen Nielsen var højt respekteret af os alle - ikke kun på grund af hendes faglige dygtighed, men også på grund af hendes fine menneskelige egenskaber, som vi satte meget højt.

Ellen Nielsens død efterlader et stort savn hos alle på skolen, og vore medfølende tanker går til hendes mand Holger og drengene Niels og Anders.

Æret være Ellen Nielsens minde!

På skolebestyrelsens, medarbejderes

og egne vegne

Jørgen Holm