Debat

Få e-bog om udvikling af hjemmesider gratis

Hjemmesiden wpmanualen.dk donerer en række gratis eksemplarer af manual til udvikling af hjemmesider med det populære CMS WordPress.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med udgivelsen af min nyeste e-bog WordPress manualen, vil jeg gerne donere op til 10 gratis eksemplarer til skoler og institutioner der kunne få glæde af den. Skriv en kommentar og jeg sender et gratis eksemplar

Manualen kan og må gerne bruges i undervisningen, hvis der eksempelvis skal undervises i det populære CMS WordPress. De eneste jeg må frabede er, at de eksemplarer der doneres ikke kopieres og distribueres til 3. part. Manualen er for begyndere, og kan således sagtens anvendes af elever der aldrig har arbejdet med hjemmesider før.

Jeg håber at manualen kan komme nogen til nytte.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS