Reklamekampagne skal få forældre til at stille op til valg

Aalborgensiske radiolyttere vil efter nytår blive mødt med opfordringer til at stille op til skolebestyrelsesvalget på deres børns skole. Radiospots bliver en del af en kampagne til en halv million kr., som Aalborgs skolepolitikere har besluttet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi vil gerne have mere fokus på valget og lidt mere polemik. Forældrene er meget interesserede i deres eget barns skolegang, men ikke i selve skolen", siger skolerådmand Nils Bell på Skole og Samfunds hjemmeside.

Han forventer, at skolebestyrelserne vil få endnu mere betydning i den kommende valgperiode, fordi der er udsigt til mere decentralisering, når fire kommuner bliver lagt sammen i en ny storkommune. Derfor håber politikerne, at en kampagne med radiospots og informationsmateriale kan provokere flere til at stille op, så skolebestyrelsesvalgene ikke bliver fredsvalg alle vegne.

Læs mere