Grundlovsdag for børn

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening skal i år for første gang være med til at holde Lille Grundlovsdag. Det foregår den 4. juni 1998 - dagen før Grundlovsdag - og temaet bliver: Børns arbejdsmiljø.

På dagen afholdes et centralt arrangement på Christiansborg og en række lokale arrangementer. På Christiansborg vil der blandt andet offentliggøres en mindre undersøgelse af indeklimaet i en række udvalgte institutioner og skoler. Hertil vil der være underholdning, ballonopstigning, uddeling af en pris og forskellige indlæg om børns arbejdsmiljø.

Lille Grundlovsdag er de sidste to år blevet arrangeret af Kvindeligt Arbejderforbund, Pædagogisk Medhjælper Forbund, BUPL (Forbundet for Pædager og Klubfolk) og HK sammen med en række børnepolitiske organisationer. Arrangementet sætter fokus på børns rettigheder i forskellige sammenhænge.

Powered by Labrador CMS