Debat

Hvor var Christensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad bilder redaktør af Folkeskolen, Thorkild Thejsen, sig egentlig ind? I Folkeskolen nummer 8 søgte jeg forgæves efter et indlæg fra Niels Christian Christensen, Hjørring.

Jeg tror, det er sket en gang før, at Niels Christian Christensen ikke har haft et indlæg. Det opvejes dog af, at han nogle gange har haft to indlæg i samme nummer.

Nu er det ikke, fordi jeg læser disse indlæg mere, for når man har en mening om alt, alle og alting altid og udtrykker den altid, så bliver det let ligegyldig meningsløshed. Denne gang, og så den med julebrevet, kunne jeg ikke dy mig. Jeg måtte altså lige læse om redaktøren, der indfører censur. Men fortvivl ikke, Niels Christian Christensen, redaktørens næsten grundlovsstridige forsøg på at indføre censur gav dig stof til et meningsfyldt læserindlæg.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men ellers ser jeg altid efter, om der er et læserindlæg fra Niels Christian Christensen. Det er det første, jeg gør, når Folkeskolen dumper ind. Er der ikke et læserindlæg fra Niels Christian Christensen, får jeg det dårligt. Hvad er der sket? Det er ubehageligt at skulle vente en hel uge, inden forklaringen dukker op. Kunne redaktøren da ikke i det mindste yde os den smule service allerede på side tre at oplyse, om Niels Christian Christensen, Hjørring, har et indlæg, og hvis ikke, angive årsagen. Jeg tror, det ville opfylde mange læserønsker.

Og til Niels Christian Christensen, Hjørring. Glæd dig over dette læserbrev. Det giver dig stof til mindst tre.

Allan Søndergaard

Århus