Blog

Velkommen til denne blog

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne blog handler om undervisning i håndværk og design. Den knytter sig tæt til Fagfællesskabet Håndværk og Design, som er tilgængeligt på haandvaerkogdesign.net

Skribenterne her på bloggen vil være medlemmer af den redaktionsgruppe, der står bag Fagfællesskabet Håndværk og Design.

Hvad dette fagfællesskab er og kan udvikle sig til, kan du orientere dig om  ved at surfe lidt rundt på siden. Klik ind på haandvaerkogdesign.net og se om det er noget for dig, som underviser eller kommende underviser i håndværk og design. Hvis du melder dig ind får du mulighed for at kommentere og spørge ind til filmene. Husk at skrive lidt om hvem du er rent fagligt og så et billede!

Håndværk og Design - et video-fagfællesskab

Fagfællesskabet Håndværk og Design er et professionelt fællesskab for lærere, pædagoger, studerende og undervisere ved professionshøjskoler. Det er &LEARNING, der har taget initiativ til og udviklet fagfællesskabet i tæt samspil med en række håndværk og design-undervisere. Det er et online læringsrum med korte videoer af god og inspirerende undervisningspraksis i danske grundskoler. Videoerne bruges som afsæt til refleksion, inspiration, dialog og udvikling i faget håndværk og design. Fagfællesskabets redaktionsgruppe er penneførere på denne blog. Fagfællesskabet findes på www.haandvaerkogdesign.net

God fornøjelse - Stig.

Powered by Labrador CMS