DLF appellerer til arbejdsgivernes ansvarlighed

Det lykkedes formanden for Østdjurs Kredsen, Hans Rechendorff, at få sin resolution rettet mod arbejdsgiverne stemt igennem trods modstand fra DLF's ledelse. Resolutionen opfordrer bl.a. politikerne til at forsvare skolen i medierne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med 127 stemmer for, 118 imod og 51 delegerede, der undlod at stemme, blev Hans Rechendorffs resolution vedtaget, og hovedstyrelsen valgte så at trække sit oplæg til resolution om lærernes arbejdsmiljø tilbage. Den, syntes Hans Rechendorff, var alt for pæn i sine formuleringer:

"Desværre viser ejerne af folkeskolen, kommunerne og staten, ikke vilje til forsvar i den offentlige debat. Kun de ansatte søger gennem Danmarks Lærerforening at nuancere den kritik, der fremsættes. Denne holdning hos arbejdsgiverne medfører, at der på de enkelte skoler fremmes et dårligt psykisk arbejdsmiljø", hedder det blandt andet i resolutionen.

Læs mere