Debat

Pinocchio er lærer!

Lærerne er blevet marionetdukker!!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi lærere er efterhånden blevet til marionetdukken Pinoccio! Historien handler om dukkemageren Geppetto, der laver en trædukke Pinocchio og ønsker sig, at dukken vil blive til en rigtig lærer. Som simpel marionetdukke er pinocchio 100% målstyret via fingrenes bevægelse, styret af skolereformens hånd og mangel på ånd!   Feen gør dukken levende, og hun siger, at han først bliver en rigtig lærer, når han har lært at undervise visionært og være progressiv! Til gavn for alle involverede i Danmark! Det er ikke så nemt; Den lille dukke yder ofte specialundervisning og målstyret nødhjælpsundervisning., og hans næse vokser for hver gang. Og han lader sig let lokke i fordærv.via skoledeformen.Men alt ender godt, og han bliver en rigtig lærer.:-)

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget