Der vil være to personlige grøntsagsshoppere i hver butik

Professionsbachelorer skal være personlige grøntsags-shoppere

De kommende måneder der være hjælp til grøntsagsindkøbene for trætte supermarkedshandlende. Et korps på 25 ernæringsuddannede personlige grøntsags-shoppere vil stå klar med råd og vejledning til, hvad man kan bruge artiskokker og ramsløg.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Frugt og grøntbranchen har besluttet at satse på aktiviteter ude i butikkerne for at få dem, der spiser mindst frugt og grønt til at spise noget mere. Vi ville gerne tilbyde mere end bare en almindelig demonstration med smagsprøver", fortæller Pernille Bech fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg.

De har er ansat 25 professionsbachelorer i ernæring og sundhed til at besøge grøntafdelingerne i 125 butikker. Lige nu er det SuperBest, SuperBrugsen, Kvickly og Irma, der nyder godt af grøntsagsekspertisen, til juni bliver det også Føtex og Bilka.

"Vi håber, at vi får inspireret folk til at købe mere frugt og grønt og noget andet, end det de plejer. Og så håber vi, at kunne få kæderne til at sætte mere fokus på danske varer. Så vi for eksempel kan få folks øjne op for, at ting smager bedre, når de er i sæson".

Powered by Labrador CMS