Debat

Svar:

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan godt forstå din utålmodighed. For selvfølgelig tager det ikke ti måneder at etablere en hjemmeside. Men ventetiden skal ses i lyset af, at Danmarks Lærerforening har satset ambitiøst på det informationsteknologiske område.

Som du ved, har vi opbygget et landsdækkende netværk, hvor alle foreningens kredse, hovedstyrelse og sekretariat er koblet op med elektronisk post, infodatabase med mere. Netværket vil kunne give en professionalisering af vores indbyrdes kommunikation og dermed også af vores opgaveløsning. Der er tale om et omfattende projekt, og vi har prioriteret vores kræfter på at løse denne opgave først.

Med hensyn til hjemmesiden kan jeg dog oplyse dig om, at vi nu kun mangler de sidste justeringer på såvel den grafiske side som på selve indholdsdelen. Vi forventer derfor, at I i nær fremtid vil kunne finde vores hjemmeside på Internettet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi er altså godt i gang på alle felter. Jeg kunne også godt tænke mig, at alle opgaver blev løst, lige så snart de var blevet besluttet. Men der er altså tale om store, omfattende projekter, og de tager nu engang tid. Det håber jeg, at du vil have forståelse for.

Anni Herfort

Powered by Labrador CMS