Folkeskolen nr. 07. 

Forfatteren Peter Høeg i rollen som gæstelærer på Nørre Snede Skole – en reportage, der blev meget omdiskuteret på folkeskolen.dk. Var Peter Høeg lærer eller vækkelsesprædikant, lød debatten.

Vælg Folkeskolens flotteste forside

- og vind et weekendophold for to på et Sinatur-hotel.

Publiceret
Folkeskolen nr. 8. 

Christine Antorini i rollen som »Lærernes faldne stjerne«. Forsiden illustrerer et portrætinterview med undervisningsministeren. Var det en forside, der fik dig til at åbne bladet?
Folkeskolen nr. 10. 

Lance Luscombe er leder på Smidstrup-Skærup Skole ved Vejle, hvor de ansatte serverede kage og »Bobler til den bedste leder«.
Folkeskolen nr. 11

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Velkommen på forsiden! Vær med til at kåre den bedste af disse fire forsider her på siden.

Fagbladet Folkeskolen har fra februar lanceret ny forside i en friskere og mere moderne stil. Lidt mere kant, lidt mindre støv. Mere magasinstil til indpakning af troværdig journalistik til læserne. Under udviklingen af forside-konceptet brugte vi blandt andet to fokusgrupper med lærere i henholdsvis Aarhus og København.

Redaktionen har valgt disse fire forsider ud af de ni nye, vi har lavet i år, og vi vil gerne høre din mening. Hvilken forside synes du bedst om? Er det nummer 8, forsiden med Christine Antorini-portrættet Lærernes faldne stjerne, eller er det forsiden på nummer 11 med den mugne lagkage i anledning af reformens første år og Et trefoldigt ØV fra lærerne ifølge en Scharling-undersøgelse? Eller nummer 7 med forfatteren Peter Høeg i rollen som lærer. Eller måske nummer 10, Bobler til den bedste leder, hvor skoleleder Lance Luscombe på Smidstrup-Skærup Skole hyldes af medarbejderne med champagne?

Stem på din favorit her - når du har stemt kan du se, hvilken forside, der fører afstemningen: 

  • Nr. 7 med Peter Høeg
  • Nr. 8 med Christine Antorini
  • Nr. 10 med skoleleder Lance Luscombe og champagne
  • Nr. 11 med et muggent stykke lagkage for reformens første år


Du deltager i konkurrencen på folkeskolen.dk ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor, når du har stemt - begrund her dit valg, så vi kan finde vinderen. Vi trækker lod efter sommerferien og offentliggør resultatet her i Folkeskolen og på folkeskolen.dk. Vinderen vil blive kontaktet via email. Præmien er et ophold for to på et Sinatur-hotel.

 

Powered by Labrador CMS