BLOG

Empty article - Subtitle

Tysklærerdagen - vi kommer!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et kort indlæg fra Torstedskolens tyskblog. Men de positive historie fortjener at blive spredt, så de forhåbentlig kan danne ringe i vandet på andre skoler.

Vi kommer hele tysklærergruppen til Tysklærerdagen den 2. oktober. Louise, som er fagudvalgsformand, var hos vores afdelingsleder den anden dag for at gøre opmærksom på arrangementet og høre, om vi må deltage. Afdelingslederen kunne absolut se fordelene ved at sende os afsted og opfordrede endda til at vores kollega, der skal tage tysk som linjefag efter sommerferien også deltager.

Louise og Dorthe deltog også i TLFG's Berlintur i sensommeren 2014, og udbyttet af denne tur var stort. Så TLFG er garant for kvalitet, og derfor giver det fagligt udbytte og opkvalificering at deltage i deres kurser, hvilket skoleledelsen er opmærksom på. Vores samarbejde med skolens ledelse er generelt spitze. Blandt andet har de opsøgt UC Lillebælt og foranlediget et samarbejde med deres tyskhold, som både de studerende på Læreruddannelsen og vi har stor gavn af. Det samarbejde vil vi gerne berette mere om i et andet blogindlæg...