Debat

Efter kongresfesten

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Prolog: Bemærkning i frokostpausen på kongressens anden dag fra formanden for en stor jysk kreds til et hovedstyrelsesmedlem: 'Nu begynder festen'.

Da der tilsyneladende er en del delegerede og også nogle hovedstyrelsesmedlemmer, som går nedbøjede fra en kongres, hvis det ikke er lykkedes at give formanden et klip i øret, vil jeg gerne fremsætte følgende forslag til konstruktiv overvejelse: Umiddelbart efter velkomsten på kongressens første dag meddeler formanden, at hun er villig til at modtage et klip i øret - man kan oven i købet vælge mellem højre og venstre øre - og man kan så gå i gang med dagsordenen.

Forslaget har efter min mening mindst to iøjnefaldende fordele:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

1. Alle er helt klar over, hvilket punkt der er på dagsordenen. Man behøver således ikke at lede efter den skjulte dagsorden.

2. Man ville få nogle bedre debatter, som kun ville vare den halve tid.

Epilog: Socialdemokratiet har stadig efterveer efter formandsvalget. Hvornår slutter de i Danmarks Lærerforening?

Leif Jørgensen

Agerbæk