Der er nu åbnet for anden runde af tilmelding til efteruddannelseskursus i blandt andet idræt. Her får idrætslærere inspiration til målstyret danseundervisning.

Faglig opdatering til efteråret

Folkeskolelærere med linjefag i matematik, sprogfag, idræt eller håndværk og design kan nu tilmelde sig fag-faglige kurser i efteråret og blive skarpere på deres kompetenceområde med ny viden og inspiration. Det er DLF og UCC, der arrangerer for penge fra A.P. Møller-fonden.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening står bag 12 efteruddannelseskurser i matematik, sprogfagene, idræt samt håndværk og design, der bliver afholdt fra august til november i år. Efteruddannelseskurserne er sponsoreret af A.P. Møller Fonden, og er blevet til i samarbejde med professionshøjskolen UCC. I forbindelse med hvert kursus bliver der udgivet et review af relevant forskning indenfor de enkelte fag.

Kurserne varer to dage, og det er gratis at deltage. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet på Danmarks Lærerforenings hjemmeside (se link til højre), og sidste frist for tilmelding er mandag den 13. april.  

I foråret er der afholdt kurser i idræt og sprogfagene - se reportager fra kurserne på de faglige netværj på folkeskolen.dk:

Idrætslærere får kompetenceløft og hoftesving Tysklærere får ny viden og fagligt netværk

 

Læs mere

Tilmelding mv

Powered by Labrador CMS