"Vi står selvfølgelig helt bag forliget med LC", siger KL's formand, Martin Damm, efter at det er kommet frem, at KL har fyret forhandleren bag forliget.

KL understreger: Vi står bag forliget med lærerne

Efter en hidsig debat i medierne om fyringen af KL's topforhandler, Sine Sunesen, har KL nu udsendt en pressemeddelelse, hvor bestyrelsen understreger, at den bakker op om OK-forliget med lærerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

KL skriver:

"KL's bestyrelse står selvfølgelig bag forliget med LC. Der har i løbet af dagen verseret forskellige forlydender i medierne, der har sammenkædet afskedigelsen af KL direktør Sine Sunesen med KL's netop indgåede forlig med Lærernes Centralorganisation. KL vil i den forbindelse gerne understrege, at KL's bestyrelse fortsat og uændret bakker op om forliget".

"I KL er vi glade for det forlig, vi indgik med LC for nogle uger siden. Vi tror på, at forliget kan bidrage til at styrke dialogen og samarbejdet i folkeskolen. Forliget er netop i dag sendt til afstemning blandt lærerne, og det er selvfølgelig vores håb, at lærerne stemmer ja. Der foregår lige nu en uheldig sammenkædning af interne KL-anliggender og en meget vigtig aftale indgået imellem KL og en stor gruppe af kommunale medarbejdere. Vi står selvfølgelig helt bag forliget med LC, ligesom vi står bag de øvrige forlig, vi har indgået i de forløbne overenskomstforhandlinger," siger formand for KL Martin Damm.

Sine Sunesen ikke fyret af KL-bestyrelse

"KL kommenterer ikke på personalesager", slutter pressemeddelelsen, som er udsendt af KL's presseafdeling.

Anders Bondo målløs over chefforhandler-fyring

 

Powered by Labrador CMS