Debat

Kampen er meget vigtig på den lange bane

Og de urimelige strukturer i det arbejdsretslig system, skal ændres politisk. Og det sker nok ikke ved dette valg!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg bliver så træt, når jeg erfarer at Ryanair begynder at flyve fra Kastrup den 18. marts og at LO har bedt Arbejdsretten om at vurdere om det er en lovlig konflikt at gå ind i. Arbejdsretten har vurderet det som en "hastesag", men kan desværre ikke finde plads i sin kalender og indkalder først til møde den 26 marts. Og hvordan var det lige vilkårene var for SAS's ledelse der fik Arbejdsretten til at mødes meget akut , på en søndag, og dømte de enkelte fagforeningsmedlemmer en bod pr. time de nedlægger arbejdet. Der er altså noget galt, når der er så stor skævvridning i vores arbejdsretslige system. Og for at føre den over på DLF's igangværende kamp, er det vel lige præcis derfor DLF's top samlet set anbefaler et JA. For kampvilkårene er så hamrende ulige.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget