Fantasy-fans kan komme til Fantasyfestival i Esbjerg

Fantasyforfatter Tamora Pierce til Danmark

Den amerikanske fantasyforfatter Tamora Pierce er hovednavnet på Fantasyfestival 2015 i Esbjerg. Tamora Pierce har skrevet en hel række bøger i fantasygenren, og det er første gang, hun besøger Danmark.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Feministiske temaer med stærke heltinder i hovedrollen går igen i Tamora Pierces romaner, og historierne finder sted i fiktive universer med eventyrlige stednavne som Kobberøerne, Smaragdkysten og Verdens Tag. Hendes mest populære værk er teenageromanserien "Løvindens Sang" fra 1983.

Fantasyfestivallen skal være Danmarks største begivenhed for fantasyentusiaster, så der er både rollespil, forfatterforedrag og signeringer på programmet.

Festivallen løber af stablen lørdag den 7. og søndag den 8. marts og er arrangeret af Esbjerg Kommunes Biblioteker i samarbejde med diverse partnere, blandt andet forlaget Tellerup. 

Powered by Labrador CMS